Franczyza

Opis systemu franczyzowego

Pizza tylko na dowóz. Pizza Factory powstała 1 lipca 2009 roku. Od początku działalności stawiamy na ciągły rozwój oraz jakość naszych produktów. Flagowym produktem jest pizza w rozmiarze 60 cm. Przez lata zaufały nam tysiące osób w trzech miastach na terenie województwa warmińsko-mazurskiego, Bartoszycach, Kętrzyna i Giżycka. Postanowiliśmy zrobić kolejny krok, franczyzę. Chcemy podzielić się naszymi produktami oraz doświadczeniem z innymi, rozwijać markę docierając do kolejnych miast Polski.

Wsparcie dla Franczyzobiorców

  • pomoc w pozyskaniu środków na rozpoczęcie działalności gospodarczej
  • „Know-how”
  • podręcznik operacyjny
  • wyłączność terytorialna
  • pomoc i wsparcie
  • projekt materiałów promocyjnych
  • opracowaną dokumentację HACCP
  • pomagamy w wyborze odpowiedniego lokalu
  • weryfikację lokalnego rynku pod względem konkurencji i analizę lokalizacji przyszłej pizzerii
  • dostęp do strony internetowej
Gwarantujemy pomoc oraz wsparcie na każdym etapie prowadzenia działalności. Franczyzobiorca może liczyć na profesjonalne szkolenie przygotowujące do prowadzenia gastronomii. Przez kontakty z największymi dostawcami HORECA zapewnimy dostawy produktów w najlepszych cenach.

Przewidywana suma inwestycji

  • od 45 tysięcy brutto na zakup potrzebnego sprzętu, dodatkowo zakup dwóch samochodów i ewentualne przystosowanie lokalu
  • 10 tysięcy netto - opłata za przystąpienie do sieci Pizza Factory ( pierwsze 5 osób zwolnione z opłaty )
  • miesięczna opłata franczyzowa 1 tysiąc złotych netto

Dane Franczyzodawcy

Pizza Factory
Waldemar Mazur
ul. Witosa 5
11-200 Bartoszyce

Dane osoby do kontaktu

Waldemar Mazur
tel. +48 791 313 984
e-mail: biuro@pizzafactory.pl
  • jednostki własne 2
  • jednostki franczyzowe 3