Franczyza
Opis systemu franczyzowego
Pizza tylko na dowóz. Pizza Factory powstała 1 lipca 2009 roku. Od początku działalności stawiamy na ciągły rozwój oraz jakość naszych produktów. Flagowym produktem jest pizza w rozmiarze 60 cm. Przez lata zaufały nam tysiące osób w trzech miastach na terenie województwa warmińsko-mazurskiego, Bartoszycach, Kętrzyna i Giżycka. Postanowiliśmy zrobić kolejny krok, franczyzę. Chcemy podzielić się naszymi produktami oraz doświadczeniem z innymi, rozwijać markę docierając do kolejnych miast. W tej chwili nasze pizze, makarony i sałatki można zjeść w 10 miastach Polski.
Wsparcie dla Franczyzobiorców
-
pomoc w pozyskaniu środków na rozpoczęcie działalności gospodarczej
-
„Know-how”
-
podręcznik operacyjny
-
wyłączność terytorialna
-
pomoc i wsparcie
-
projekt materiałów promocyjnych
-
opracowaną dokumentację HACCP
-
pomagamy w wyborze odpowiedniego lokalu
-
weryfikację lokalnego rynku pod względem konkurencji i analizę lokalizacji przyszłej pizzerii
-
dostęp do strony internetowej
- dostęp do strony w mediach społecznościowych
Gwarantujemy pomoc oraz wsparcie na każdym etapie prowadzenia działalności. Franczyzobiorca może liczyć na profesjonalne szkolenie przygotowujące do prowadzenia gastronomii. Przez kontakty z największymi dostawcami HORECA zapewnimy dostawy produktów w najlepszych cenach.
Przewidywana suma inwestycji
- od 45 tysięcy brutto na zakup potrzebnego sprzętu, dodatkowo zakup dwóch samochodów, pierwsze zatowarownaie i ewentualne przystosowanie lokalu ( przewidywana całkowita kwota inwestycji 90 tysięcy złotych brutto.
- 10 tysięcy netto - opłata za przystąpienie do sieci Pizza Factory ( pierwsze 10 osób zwolnione z opłaty, zostały jeszcze dwie lokalizacje wolne od opłaty wstępnej)
- miesięczna opłata franczyzowa 1 tysiąc złotych netto
Dane Franczyzodawcy
Mazur GroupWaldemar Mazur
ul. Witosa 5
11-200 Bartoszyce
- jednostki własne 2
- jednostki franczyzowe 8